Lukaku krijgt lof van ex-coach: Mag aan tafel zitten met Lewandowski en Haaland

Lukaku krijgt lof van ex-coach: "Mag aan tafel zitten met Lewandowski en Haaland"

09-03-2021 21:39 Laatste update: 21:28
5

Romelu Lukaku is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Internazionale. Mede door zijn doelpunten en assist staat Inter op een goede uitgangspositie om de titel te veroveren in Italië. Ariël Jacobs heeft lof voor zijn voormalige poulain van bij Anderlecht. "Lukaku maakt deel uit van de groep met de grootste spitsen", liet Jacobs weten in La Tribune.

Romelu Lukaku heeft in België nog steeds veel tegenhangers, maar na dit seizoen legt hij al zijn criticasters het zwijgen op. Zijn voormalige trainer van bij RSC Anderlecht Ariël Jacobs zet Lukaku tussen de beste spitsen ter wereld. "Lukaku maakt deel uit van de groep met de grootste spitsen, zoals Haaland, Lewandowski, Benzema en Mbappé. Om nu te zeggen dat de ene beter is dan de andere, dat is moeilijk. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Maar Romelu hoort nu echt bij de wereldtop. En het is niet dat er 20 zo'n topspitsen zijn", klinkt het bij RTBF.

Dit seizoen is Lukaku alvast de meest beslissende speler in de Serie A, want hij was al bij 25 doelpunten betrokken (achttien goals, zeven assists). Daarmee doet hij beter dan Cristiano Ronaldo (22), Luis Muries (22) en zijn ploegmaat Lautaro Martinez (20).