Jordan Lukaku ziet pijnpunt Antwerp na Rangers: “Dat mag niet gebeuren”

Jordan Lukaku ziet pijnpunt Antwerp na Rangers: “Dat mag niet gebeuren”

19-02-2021 09:26
12

Antwerp ging met 3-4 onderuit tegen Rangers, maar Jordan Lukaku is niet van plan op te geven. The Great Old scoorde drie keer tegen de Schotten, wat al een prestatie op zich is. De manschappen van Steven Gerrard slikken amper tegengoals.

Maar ook Antwerp kregen enkele vermijdbare tegendoelpunten te verwerken. “We hebben ze telkens weer laten terugkomen”, zuchtte Lukaku tegenover Het Laatste Nieuws. “Behalve de derde goal (de knappe individuele actie van Kent, red.) komt elk doelpunt van hen er na een fout van ons. Dat mag niet gebeuren. Bij de rust stonden we voor, maar na de pauze geven we het dan helemaal weg.”

“We zetten hier op aanvallend vlak een goede prestatie neer, maar achteraan hebben we individuele fouten gemaakt”, vervolgde Lukaku. “Vier goals tegenkrijgen, dat kan gewoon niet op Europees niveau. Dat wordt afgestraft. Misschien heeft niet iedereen veel ervaring op Europees niveau, maar we hebben ons in de groepsfase toch ook al getoond. We hadden meer op resultaat moeten spelen vandaag.”

“We wilden ons tonen vanavond tegen een topploeg. De Rangers hebben een goede ploeg, maar wij hebben onze voet vandaag wel naast hen gezet. De terugwedstrijd volgende week in Glasgow wordt moeilijk, maar we hebben een kans. We scoren vandaag drie keer. Volgende week hebben we aan twee goals genoeg, als we het achteraan gesloten kunnen houden. We gaan om te winnen. We gaan er nog alles aan doen”, aldus Lukaku.