Theate is uitblinker bij KV Oostende: KRC Genk heeft ons gemotiveerd

Theate is uitblinker bij KV Oostende: "KRC Genk heeft ons gemotiveerd"

18-02-2021 16:30 Laatste update: 16:32
4

Arthur Theate liet zich woensdag zien tegen zijn ex-club KRC Genk. Hij pakte uit met een heerlijke goal. Théate geeft aan dat KRC Genk zelf heeft gezorgd voor extra motivatie. 

KRC Genk was vorige zaterdag niet te spreken over de afgelasting tegen KV Oostende. Het stelde zich openlijk vragen bij het professionalisme bij de kustploeg, die het veld niet speelklaar had gekregen voor die wedstrijd.

"Mijn schot had evengoed over de tribune kunnen belanden, maar het was een fantastische goal", glundert Théate bij Het Laatste Nieuws. "Voor de match had ik tegen iemand van Eleven gezegd dat hij zijn cameraatje niet in doel mocht hangen, dat ik hem zou breken (lacht). Nu kunnen we allen samen dromen van Play-Off 1. Genk had ons extra gemotiveerd na hun uitlatingen over amateurs in de kranten na zaterdag. Ik hoop dat ze eruit zullen leren na hun tweets."

Ook coach Alexander Blessin kon niet lachen met de uitspraken van de tegenstander. "Dat Genk ons een 1B-club noemde, heb ik meegenomen in mijn wedstrijdbespreking. De spelers hebben daar goed op gereageerd."