'Extra zorgen voor Club Brugge: ook Lang test corona-positief'

'Extra zorgen voor Club Brugge: ook Lang test corona-positief'

17-02-2021 21:13 Laatste update: 21:16
6

De coronazorgen voor Club Brugge stoppen niet. Noa Lang blijkt het virus uiteindelijk toch opgelopen te hebben. Dat werd duidelijk na een nieuwe test eerder deze week.

Lang had de voorbije dagen als last aan de maag en reisde uit voorzorg ook niet mee af naar Kiev. Aanvankelijk leek hij toch te ontsnappen aan de corona-uitbraak bij Club Brugge, maar nu blijkt hij het virus toch opgelopen te hebben. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Opnieuw een stevige domper dus voor Club Brugge, dat Lang ook in quarantaine ziet belanden. De Nederlander mist daardoor niet alleen de partij tegen Dinamo Kiev, maar ook de competitiewedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven. Ook de terugwedstrijd tegen Dinamo Kiev lijkt nog te vroeg te gaan komen. Daarnaast is het nog maar de vraag hoe Lang zal terugkeren nadat hij is uitgeziekt.

Daardoor mist Club Brugge opnieuw een extra belangrijke pion. Zo raakte eerder al duidelijk dat ook Hans Vanaken, Stefano Denswil, Matej Mitrovic en coach Philippe Clement samen met zijn assistenten het virus hebben opgelopen.