Club Brugge wil revanche tegen Antwerp: Dat was iets helemaal anders

Club Brugge wil revanche tegen Antwerp: "Dat was iets helemaal anders"

07-02-2021 11:00
11

In de Croky Cup speelt Club Brugge volgende week een topaffiche tegen Antwerp. In de bekerfinale verloor Club nog van Antwerp, maar Mats Rits wil met een propere lei beginnen. 

"Die bekerfinale was de eerste wedstrijd na de coronaperiode", legt hij uit op de officiële website. "Dat was helemaal anders. Het was een heel nieuwe beleving voor ons zonder supporters. Dat zijn we nu gewend. We weten hoe we er moeten mee omgaan dat de supporters er niet zijn om ons vooruit te stuwen. Wat heel jammer is natuurlijk. Maar we zijn er klaar voor: ons matchritme zit goed en we hebben de goede vorm te pakken."

In de competitie boekte Club nu al acht overwinningen op een rij, al ging het tegen Waasland-Beveren (0-2) niet vanzelf. "We zijn natuurlijk blij met de 24 op 24 en we proberen zo lang mogelijk die reeks te behouden en te verlengen. We zitten in een goede flow. Er is wel zelfvertrouwen, maar er mag ook niet te veel zijn om altijd maar te denken dat het wel goed komt. Dan gaan we eens tegen de muur lopen. Daar zijn we ons wel van bewust."