Club strikt nieuw jong talent, Ndiaye is nieuwe jonge belofte die contract krijgt

Club strikt nieuw jong talent, Ndiaye is nieuwe jonge belofte die contract krijgt

04-02-2021 23:11

Club Brugge is op veel vlakken voorsprong aan het nemen op de concurrentie. Wat betreft het inpassen van de jeugd in het eerste elftal is Club Brugge niet de beste van de klas. Daar willen ze echter voldoende op inspelen en gaven ze een jong talent een kans om zich te bewijzen.

Charles De Ketelaere en Brandon Mechele zijn de enige twee jeugdspelers die een plaatsje hebben in de basiself in de eerste ploeg van Club Brugge. Ook bewezen Youssouph Badji, Thomas Van Den Keybus en invaller Maxim De Cuyper woensdag in de bekermatch tegen Olsa Brakel dat er op termijn met hen rekening gehouden zal moeten worden. Maar ook binnen de jeugdselecties heeft Club Brugge enkele potentiële goudhaantjes rond, één van hen tekende donderdag een contract.


Zo maakte Issa Ndiaye via zijn Instagram-profiel bekend dat hij zijn eerste profcontract heeft getekend bij de landskampioen. De jonge Senegalees liet onder meer bij de U15 al veelbelovende dingen zien en mag dus bij Club blijven werken aan zijn toekomst. "Ik ben zeer gelukkig dat ik mijn eerste profcontract bij Club Brugge hebben mogen tekenen. Ik wil ook mijn familie bedanken", klonk het bij de jongeling. Over de precieze duur van de overeenkomst werd vooralsnog niet gecommuniceerd.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Issa Ndiaye ðŸ¦Â (@issandiaye_9)