Vandenbempt gelooft zijn ogen niet Gaat Lamkel Ze nu echt bij Antwerp blijven?

Vandenbempt gelooft zijn ogen niet "Gaat Lamkel Ze nu echt bij Antwerp blijven?"

01-02-2021 12:50
6

Eén van de hete hangijzers op de slotdag van de winterse transferperiode is het dossier Didier Lamkel Zé. Blijft de knotsgekke aanvaller bij Antwerp of dringt er zich toch nog een verlossend vertrek op? Peter Vandenbempt vreest dat Lamkel Ze gewoon bij Antwerp blijft, tot zijn eigenste verbazing.

"Ik heb geen idee wat er allemaal nog te gebeuren staat op de slotdag van de transferperiode, maar ik heb wel één vraag: Blijft Lamkel Ze nu écht nog bij Antwerp?", vraagt de analist zich luidop af op de website van Sporza.

Nu dat de overeenkomst met het Turkse Denizlispor toch niet lijkt door te gaan lijkt het antwoord op die vraag ‘ja’ te zijn. "Mbokani is misschien nog een maand buiten strijd, dan ben je als club geneigd om pragmatisch te denken en Lamkel Ze aan boord te houden. Terwijl dat toch zeker niet de bedoeling was", aldus Vandenbempt.

"Je weet gewoon dat het weer de foute kant zal opgaan. Kijk maar hoe hij nu weer de aap uithangt na enkele doelpunten, vroeg of laat komt er weer een incident. De vraag is dan ook wat de fans gaan doen? Voorlopig houden ze zich rustig in de veronderstelling dat hij maandag vertrekt, maar dat is nu helemaal niet zeker meer", besluit de analist.