'Club is nog niet klaar en laat oog vallen op flankaanvaller'

'Club is nog niet klaar en laat oog vallen op flankaanvaller'

08-01-2021 20:28 Laatste update: 20:11
12

Club Brugge heeft zich tijdens deze wintermercato al gevoelig versterkt. Bas Dost moet de doelpuntenmachine worden waar Blauw-Zwart al zo lang naar zoekt, en donderdag werd ook de terugkeer van Stefano Denswil bekendgemaakt. Het grote huiswerk lijkt zo al vroegtijdig klaar te zijn, maar de Bruggelingen kijken uiteraard steeds naar opportuniteiten.

Daarvan hebben ze er nu mogelijk weer één gevonden in Noorwegen. Zo meldt Stian André de Wahl van FotballTeve namelijk dat Club zijn oog zou hebben laten vallen op Osame Sahraoui. Dat is een 19-jarige linksbuiten die momenteel actief is bij Valerenga in de hoogste klasse in Noorwegen.

Er is naar verluidt grote interesse voor Sahraoui, die een uitstekend debuut kende op het hoogste niveau. Zo was hij in 28 wedstrijden namelijk goed voor vijf doelpunten en zeven assists. Clubs uit België – waaronder Club Brugge – en Frankrijk zouden hem dan ook op de voet volgen en een aanbieding overwegen. Sahraoui zou weleens een koopje kunnen blijken, want zijn marktwaarde wordt momenteel op amper 600 duizend euro geschat.