'KRC Genk moet nog weken wachten op debuut van aanwinst(en)'

'KRC Genk moet nog weken wachten op debuut van aanwinst(en)'

04-01-2021 09:14

KRC Genk heeft de eerste training van 2021 achter de rug. Dat deed het voorlopig nog zonder nieuwe aanwinsten. Bij Genk moet men dan ook nog even wachten op de komst van nieuwelingen.

Eerder raakte al bekend dat Genk met Angelo Preciado de vervanger van Joakim Maehle in huis heeft gehaald. De transfer is ook al officieel bekendgemaakt, maar Preciado is nog niet te bespeuren in Limburg.

Volgens Het Belang van Limburg blijkt het ook niet makkelijk te zijn om Preciado naar België te halen. Preciado moet namelijk eerst nog een werkvergunning krijgen en zijn visumaanvraag behandeld zien worden. Genk dreigt hem pas tegen het einde van de week te kunnen verwelkomen.

Een debuut ziet er dan ook nog niet meteen in, want Preciado zal eerst nog een week in quarantaine moeten zitten. Genk lijkt dus nog flink te moeten wachten op de eerste minuten van Preciado in een blauw shirt.

Nieuwe verdediger
Dat lijkt ook te gaan gebeuren met Mark McKenzie. De overgang van de 21-jarige centrale verdediger is zo goed als rond, maar moet nog geofficialiseerd worden. Ook voor de Amerikaan wacht nog een quarantaineperiode bij zijn komst naar België.