Dost reageert op transfer naar Club: Ik ga vlammen als een gek

Dost reageert op transfer naar Club: "Ik ga vlammen als een gek"

29-12-2020 14:00
57

Bas Dost is de nieuwe aanvaller bij Club Brugge. De 32-jarige aanvaller moet het gebrek aan efficiëntie bij Club Brugge de wereld uit helpen. De boomlange aanvaller legde gisteren zijn medische testen af en is klaar om te vlammen bij Club Brugge.

De transfer van Bas Dost werd dinsdagmiddag offcieel bekend gemaakt op de sociale media van Club Brugge. De Nederlander gaf ook al een eerste reactie over zijn transfer aan Het Laatste Nieuws. "Na mijn laatste wedstrijd met Frankfurt is er weer contact geweest", zegt hij. “Uiteindelijk is het allemaal nog snel gegaan. Club Brugge heeft laten zien dat ze me heel graag wilden hebben. Dat merkte je aan alle kanten. Naar dat gevoel ben je als speler altijd op zoek. Ik zag het hele verhaal van de club zitten", zei de aanvaller aan Het Laatste Nieuws.

Zijn eerste kennismaking met de club maakte hem duidelijk dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. "Ik was wel onder de indruk moet ik zeggen. Het trainingscomplex ziet er heel professioneel uit en de mensen laten je merken dat ze blij zijn dat je er bent. Ik kreeg daar een warm gevoel van. Bij Club Brugge heerst een sfeer van ‘normaal doen.’ Dat spreekt me enorm aan", liet de Nederlander optekenen.

Dost waagt zich niet aan voorspellingen. "Maar ik ga hier met heel veel vertrouwen heen", zegt hij. "Club Brugge was op zoek naar een spits die veel goals maakt én er direct staat. Ik heb heel veel zin om hier te starten en elke wedstrijd scherp te zijn. Ik ben van plan om te vlammen als een gek, heb de drang om een en ander te laten zien", aldus Bas Dost.