Anderlecht hekelt beslissing van scheidsrechter: 100% fout op Sardella

Anderlecht hekelt beslissing van scheidsrechter: "100% fout op Sardella"

19-12-2020 21:44
31

RSC Anderlecht is er afgelopen vrijdag niet in geslaagd om de drie punten te pakken. In het slot ging het nog onderuit tegen Sporting Charleroi en verloor het met 1-0. Achteraf was men helemaal niet tevreden met enkele beslissingen in die slotfase.

Bij de actie voorafgaand het doelpunt van Charleroi deelde Lukasz Teodorczyk een duw uit aan Killian Sardella. Toch kreeg de Pool de fout mee en kon Charleroi een aanval opzetten. Bij Anderlecht was men absoluut niet te spreken over die beslissing.

Nicolas Frutos was woeden en pakte zelfs rood voor een reactie na het doelpunt van Charleroi. Na de partij ging Vincent Kompany verhaal halen bij scheidsrechter Lawrence Visser. Albert Sambi Lokonga was ook duidelijk: de scheidsrechter ging in de fout.

"Als Kompany zo lang met de scheidsrechter sprak na de match, zal dat zijn vanwege die gefloten fout van Sardella op Teodorczyk. Het was immers Teo zelf die de fout maakt en dat is het begin van de actie die tot de goal leidde. Ik ben er 100% zeker van dat dit een fout óp Sardella was", aldus de middenvelder bij Sudpresse.