Onuachu is in bloedvorm, maar denkt niet aan vertrek: Wil hier iets neerzetten

Onuachu is in bloedvorm, maar denkt niet aan vertrek: "Wil hier iets neerzetten"

07-12-2020 11:20
14

KRC Genk dendert ongenaakbaar voort in de Jupiler Pro League, één van de uitblinkers in Limburg is Paul Onuachu. De boomlange spits stond opnieuw aan het kanon en voelt zich kiplekker in Genk.

Veertien doelpunten in veertien wedstrijden, Onuachu verkeert in bloedvorm. De Nigeriaan dankt zijn succes echter aan zijn ploegmaats, en in het bijzonder zijn aanvallende maatjes. "We zijn een drieling", doelt Onuachu al lachend op zijn aanvallende ploegmaats Ito en Bongonda. "Als ik ze zie vertrekken hoef ik zelfs niet na te denken, we kennen elkaars looplijnen", vervolgt de spits in Het Laatste Nieuws.

Die gouden connectie leverde Genk opnieuw een driepunter op, dit keer was Antwerp het slachtoffer. "Dit was een statement", verduidelijkt Onuachu. "We mogen trots zijn op deze prestatie, we hebben laten zien dat we het ook kunnen tegen sterke tegenstanders." De bloedvorm van het gouden trio komt mogelijk echter ongelegen voor Genk, de transferperiode staat namelijk voor de deur. Van een vertrek wil Onuachu echter niets weten.

"Op dit moment droom ik niet van een grote competitie", aldus de Nigeriaan. "Ik wil eerst iets neerzetten in Genk." De ambities zijn gegrond, Genk staat momenteel aan kop in de Jupiler Pro League. Staan ze daar nog steeds aan het einde van de rit, kan Onuachu langs de grote poort naar buiten.