Breaking news

'Dury zoekt nog aanvaller en wil gaan aankloppen bij Anderlecht'

Courtois na clean sheet bij Real Madrid: Rode kaart was kantelpunt

Courtois na clean sheet bij Real Madrid: "Rode kaart was kantelpunt"

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 13:45do 26-11-2020 om 13:45

Real Madrid pakte woensdag een zege op het veld van Inter. Het werd 0-2. Thibaut Courtois was na de wedstrijd uiteraard blij met zijn clean sheet, zeker na zijn penaltyfout tegen Villarreal van afgelopen zaterdag.

"Een goeie overwinning en ik ben blij om de nul te houden", klinkt het bij de Rode Duivel. "Het is jammer van de penalty vorige zaterdag, maar ik voel me goed en speel goed. Met vertrouwen blijven spelen is geen probleem."

Real speelde een sterke wedstrijd in Milaan. "We zijn voetballend van bij het begin goed begonnen en vonden de ruimtes tussen de linies. We scoorden ook snel en het kantelpunt was natuurlijk de rode kaart voor Vidal. Daarna werd het voor hen steeds moeilijker om kansen te creëren. Ons tweede doelpunt bleef natuurlijk heel belangrijk. Je weet nooit dat ze op corner of vrije trap langszij zouden komen."

Real pakt zo een zes op zes tegen Inter. "Dat is bepalend voor de uitkomst van de groep, maar we moeten natuurlijk volgende week ook winnen tegen Shakhtar en liefst de week nadien ook tegen Mönchengladbach. Dat zal bepalend zijn voor de eerste plaats."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws