Vermoedelijke opstelling Rode Duivels: ‘Martinez zet Chadli en Praet in de basis’

Vermoedelijke opstelling Rode Duivels: ‘Martinez zet Chadli en Praet in de basis’

18-11-2020 07:00 Laatste update: 10:52
27

De Rode Duivels nemen het in de Nations League op tegen Denemarken voor een plek bij de Final Four. Volgens Het Nieuwsblad kiest Roberto Martinez voor onder meer Nacer Chadli en Dennis Praet in de basis.

Beide spelers zijn mogelijk de vervangers voor de geschorsten Thomas Meunier en Axel Witsel. Verder worden er weinig verrassingen verwacht in de basiself van de Rode Duivels. Dezelfde namen als tegen Engeland worden verwacht.

Vermoedelijke opstelling: Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Chadli, De Bruyne, Tielemans, Thorgan Hazard, Praet, Lukaku, Mertens

De bank: Casteels, Coucke, Boyata, Mechele, Delcroix, Kayembe, Foket, Dendoncker, Vanaken, Doku, Verschaeren, Batshuayi, Benteke, Lukebakio

Woensdag is de opdracht van de Belgen 'simpel'. Houden ze minstens een punt over aan het duel tegen Denemarken dan plaatsen de Rode Duivels zich voor de halve finales van de Nations League. Bij een nederlaag stoot Denemarken verder. Frankrijk en Spanje - dat dinsdag Duitsland vernederde - zitten al bij de laatste vier. De andere halve finalist wordt Italië, Nederland of Polen.