Matchwinnaar Dussenne baalt: Dan weet je hoe laat het is

Matchwinnaar Dussenne baalt: "Dan weet je hoe laat het is"

01-11-2020 22:55

Standard pakte zondagavond een nieuwe driepunter tegen KV Oostende. Gespreksonderwerp nummer één was na afloop echter de blessure van Zinho Vanheusden. Zo ook bij matchwinnaar Noe Dussenne. 

Dussenne zorgde in het slot van de wedstrijd voor het verlossende doelpunt, na afloop gingen zijn gedachten echter uit naar ploegmaat Vanheusden. "Er is nog geen nieuws bekend, de dokter en kine zijn met hem mee gegaan. Morgen zijn er de onderzoeken en ik hoop met heel mijn hart dat het niet te ernstig is", vertelt de verdediger tegenover Sporza.

Erg veel goede hoop koestert Dussenne echter niet. "Als je zo iemand hoort roepen dan weet je meestal hoe laat het is. Zeker, als je dat al eens meegemaakt hebt. Deze overwinning is er één voor hem." Ondanks het onfortuinlijke voorval, eindigt Dussenne echter op een positieve noot.

"We waren lang niet beslissend op hoekschoppen, dus hadden we onze aanpak wat aangepast. Als we zo konden scoren en winnen ging de coach champagne kopen voor iedereen, ik ben dus blij", aldus de matchwinnaar.