UPDATE: ‘STVV legt één miljoen euro op tafel voor Waasland-Beveren-speler’

UPDATE: ‘STVV legt één miljoen euro op tafel voor Waasland-Beveren-speler’

04-09-2020 08:45 Laatste update: 10-09-2020 09:13
5

Waasland-Beveren heeft sinds vorige week met Miguel Torrecilla een nieuwe sportief directeur aangesteld. Met de komst van de Spanjaard beweegt er opnieuw wat op de Freethiel. Zo staat Maximiliane Caufriez op vertrekken, terwijl er twee nieuwkomers in beeld zijn.

Het Nieuwsblad schrijft dat Caufriez een binnenlandse transfer kan maken. Eerder was de 23-jarige verdediger al in beeld bij Royal Excel Moeskroen, maar nu zou zijn nieuwe bestemming STVV worden. De Truienaars kregen Caufriez aangeboden en overwegen sterk om onze landgenoot naar Stayen te halen.

Ook inkomend mag er nog wat verwacht worden bij Waasland-Beveren, iets waar coach Nicky Hayen al lange tijd om vraagt. Vooral is er nood aan een verdedigende middenvelder  en een spits, maar Torrecilla is naar verluidt bezig met een  rechtsachter en een flankaanvaller. Namen worden niet vrijgegeven, maar beide speler zijn actief de Spaanse tweede klasse.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer van Maximiliane Caufriez in kannen en kruiken is. Sint-Truiden VV stort één miljoen euro door naar Waasland-Beveren voor de 23-jarige verdediger.