KV Mechelen krijgt flinke klap van Standard, stevige zege voor Rouches

18-07-2020 19:56
36

Standard heeft zaterdag makkelijk weten te winnen van KV Mechelen. Op de eigen academie haalde het met 4-0 van Malinwa.

We kregen een wedstrijdbegin waarin vooral Standard op zoek ging naar een vroeg doelpunt. Maxime Lestienne kon op doel afgaan, maar raakte niet voorbij Coucke. Malinwa kreeg ook meer grijp op de partij en wist zelfs te scoren via Igor De Camargo. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd.

Een afgekeurd doelpunt dat Standard ook opnieuw wakker schoot. Via Gavory en Avenatti kreeg het nog de beste kansen om op voorsprong te komen. Zij konden de netten echter niet doen trillen. Tot de rust bleef het dan ook 0-0.

Na de pauze brak de partij dan toch open. Na 57 minuten voetballen kon Amallah de Rouches op voorsprong brengen. Het startsein voor Standard om Malinwa  helemaal uit elkaar te spelen. Youngster Pavlovic zorgde nog voor de 2-0, Shamir en Ntelo konden de 4-0 eindstand op het scorebord zetten.