Niet alle fans willen vergoeding van Club Brugge: Te zot voor woorden

Niet alle fans willen vergoeding van Club Brugge: "Te zot voor woorden"

16-06-2020 11:15 Laatste update: 11:58
96

Bij de FOD Economie is er een klacht binnengelopen tegen Club Brugge. Eén supporter wil namelijk compensatie zien voor de geschrapte Play-Off 1. Alain Leribaux, oprichter van de groep 'Steun onze Club 1891', is daar absoluut niet mee akkoord. 

Club Brugge geeft een compensatie van 'maar' 25 euro aan elke abonnee. Lebiraux vindt zelfs dat niet nodig. "Samen met nog een aantal beheerders, van over heel België tellen we al meer dan 3.000 leden", aldus Leribaux bij Het Laatste Nieuws. "Allemaal supporters die géén compensatie willen. Zelfs al bedroeg die 100 euro in plaats van 25 euro. Kijk, dit is het moment om te laten zien dat we Club steunen."

Leribaux heeft absoluut geen begrip voor de fan in kwestie. "Dat geld dateert toch van vorige zomer, toen er nog géén corona was. Dan moet je nu niet beginnen zagen. En wie dat toch doet: je hebt vijf keer benzine, eten en drank uitgespaard door de Play-Offs die werden afgelast."

Leribaux zal die compensatie alvast niet aanvaarden. "Desnoods storten we dat bedrag gewoon terug op een rekening van Club. Wij zijn geen geldwolven. Geen gezever. Pffff, dit is eigenlijk te zot voor woorden."