KRC Genk begint aan eerste training, Wolf mist handvol spelers

KRC Genk begint aan eerste training, Wolf mist handvol spelers

15-06-2020 16:16
8

Vele clubs beginnen weer met trainen. Ook KRC Genk bereidt zich voor op het nieuwe seizoen dat op 7 augustus van start zou moeten gaan. Coach Hannes Wolf mist een handvol spelers.

De oefenmeester heeft een kern van 25 spelers tot zijn beschikking. ‘KRC Genk begint aan de campagne 2020-2021, en de eerste week is meteen intensief. Morgen (maandag) staat er een eerste veldtraining op het programma, dinsdag en woensdag volgen voor iedereen medische tests. Donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag wordt er opnieuw getraind’, staat te lezen op de webstek van de Limburgers.

Alle trainingen moeten tot 1 juli verplicht achter gesloten deuren plaatsvinden door een maatregel van de Pro League. Oefenmeester Wolf wacht ook nog op enkele spelers. ‘Theo Bongonda, Eboue Kouassi en Paul Onuachu sluiten later aan. Nieuweling Daniel Muñoz zit voorlopig nog vast in Colombia.’

De spelers die zich maandag melden bij KRC Genk:
Adewoye, Borges, Cuesta, Dæhli, De Norre, Dewaest, Dwomoh, Heynen, Hrosovsky, Ito, Leysen, Limbombe, Lucumí, Mæhle, Nygren, Odey, Oyen, Paintsil, Sierra, Thorstvedt, Uronen, Vandevoordt, Vukovic en Wouters. Ook belofte Ismael Saibari begint aan de voorbereiding met de A-kern.