Kompany Newcastle-trainer? Waanzinnig, dan kun je ook mijn kind manager maken'

Kompany Newcastle-trainer? Waanzinnig, dan kun je ook mijn kind manager maken'

30-04-2020 16:46
32

In Engeland is Vincent Kompany nog altijd een grote naam. Als speler was hij geliefd, maar als trainer moet hij zich nog bewijzen. Dat werd duidelijk tijdens een aflevering van Andy & Jason.

Andy & Jason is een programma van Talksport. Tijdens het praten over de nieuwe manager van Newcastle pakte een Leeds-fan uit met een ballonnetje om Kompany benoemen bij de Magpies. Presentatoren Andy Goldstein en Jason Victor Cundy lachten dat idee volledig weg. "Wat, volgens mij is er iets mis met de lijn. Hoorde ik nu net dat je Kompany voorstelde? Vind je die echt goed bezig als manager", spraken ze verbaasd.

Mauricio Pochettino is momenteel echt in beeld om bij Newcastle aan de slag te gaan. Dat vonden ze bij Talksport een beter idee. "Geef mij maar Pochettino. Kijk hoe die het deed bij Southampton en Tottenham. Geef mij één goede reden waarom Kompany beter zou zijn", aldus Goldstein.

Iets later ging men helemaal los over het idee als manager van Kompany. "Dit is het meest waanzinnige idee dat ik ooit hoorde. Eerlijk. Hij deed het niet goed bij Anderlecht. Er zijn zoveel zaken verkeerd met dit idee. Je had even goed kunnen zeggen dat mijn achtjarig kind manager van Newcastle moet worden.”