Club Brugge-talent wordt tweede op UEFA-app en krijgt felicitaties van Vanaken

Club Brugge-talent wordt tweede op UEFA-app en krijgt felicitaties van Vanaken

27-04-2020 12:10
19

Op de UEFA For Players App is Lennert Hallaert van Club Brugge dit seizoen als tweede geëindigd. Het leverde het talent van Blauw-Zwart felicitaties van Hans Vanaken op.

In september van 2019 kwam de UEFA met Players App naar buiten. Met de app is het mogelijk om de vooruitgang van het profiel en het management van een speler in één klik te bekijken. Voetballers krijgen via de app een betere inkijk in de valkuilen die op hem staan te wachten. Zo leren spelers bijvoorbeeld hun financiën te beheren en omgaan met hun imago.

Filip Horský van Slavia Praag ging dit seizoen met de eerste plaats aan de haal. Hallaert nestelde zich op de tweede plaats. Na de 17-jarige aanvaller van Club Brugge, die nog op zijn debuut bij de profs wacht, eindigde Francho Serrano van Real Zaragoza.

Via een videoboodschap wenste Hans Vanaken Hallaert proficiat met zijn tweede plaats. "Nu ben je klaar om de verschillende uitdagingen in je voetbalcarriere aan te gaan. Veel succes in de toekomst", aldus de Gouden Schoen.