'Antwerp neemt afscheid van twee pionnen, onduidelijkheid over Mirallas en Defour'

'Antwerp neemt afscheid van twee pionnen, onduidelijkheid over Mirallas en Defour'

15-04-2020 20:04
13

Antwerp FC lijkt het seizoen afgesloten te hebben op de vierde plek en is al druk in de weer voor komend seizoen. Mogelijk met een nieuwe coach, maar ook met een nieuwe kern. Flink wat spelers staan op het punt om te vertrekken.

Antwerp kon een verlengd verblijf van Koji Miyoshi al regelen en staat op het punt om dat ook te doen met Dieumerci Mbokani, zo meldt Sport/Voetbalmagazine. Zij mogen dus rekenen op een verlengd verblijf, maar dat is zeker niet voor iedereen bij Antwerp.

Zo werden de opties in de contracten van Jens Teunckens en Amara Baby niet gelicht. Zij zijn dus al zekere vertrekkers komende zomer. Daarnaast zijn er nog onzekerheden in minstens vier dossiers, die van Dino Arslanagic, Sinan Bolat, Steven Defour en Kevin Mirallas.

Het viertal heeft een aflopend contract en onderhandelt met Antwerp over een verlenging. Hun eisen waren voor de coronacrisis echter te hoog voor Antwerp. De komende weken wordt er verder onderhandeld, maar moet er door één van beide partijen zeker water bij de wijn worden gedaan.