'Dortmund legt bod neer bij Club Brugge, maar dat blijkt ruim onvoldoende'

'Dortmund legt bod neer bij Club Brugge, maar dat blijkt ruim onvoldoende'

15-04-2020 09:15 Laatste update: 09:21
22

Emmanuel Dennis speelde zich het voorbije seizoen in de kijker van tal van Europese topclubs. Borussia Dortmund lijkt het meest concreet voor de Club Brugge-aanvaller. Zo weigerde Blauw-Zwart een eerste bod op Dennis.

OwngoalNigeria.com schrijft namelijk dat Dortmund een bod van tien miljoen euro heeft neergelegd bij Club Brugge. Voldoende is dat bijlange niet, want Blauw-Zwart wil minstens twintig miljoen euro vangen voor zijn goudhaantje.

De onderhandelingen met Dortmund werden voorlopig dan ook even stopgezet. Het water tussen beide partijen is nog zeer diep, maar mogelijk spelen de financieel onzekere coronatijden ook een rol. De Borussen hebben Dennis al even op de radar staan en lijken hem dus niet zomaar op te geven.

Club Brugge zelf moet niet wanhopen, want er is voldoende interesse voor Dennis. Zowel uit de Bundesliga als de Premier League heeft de Nigeriaan de clubs voor het uitkiezen. Al zal alles afhangen van de vraagprijs. Dennis was dit seizoen goed voor negen doelpunten, al sprong vooral zijn knalprestatie in en tegen Real Madrid in het oog.