Martinez overweegt Edmilson bij Rode Duivels: Hij staat op lijst van 45 spelers

Martinez overweegt Edmilson bij Rode Duivels: "Hij staat op lijst van 45 spelers"

14-03-2020 12:30 Laatste update: 12:30
4

Het is omwille van het coronavirus nog niet zeker of het EK deze zomer zal plaatsvinden, toch is Roberto Martinez volop bezig met het samenstellen van een selectie. Uiteindelijk mogen er slechts 23 namen mee. De bondscoach houdt echter ook enkele opmerkelijke namen in het oog.

Zo volgt Martinez de verrichtingen van Junior Edmilson, die op dit moment in Qatar aan de slag is. Toch vindt de Spanjaard het profiel van de ex-speler van Standard en STVV interessant. "Edmilson maakt deel uit van een lijst van 45 spelers die in aanmerking komen voor de Rode Duivels. Hij maakt nog steeds kans om opgeroepen te worden", aldus Martinez in La Dernière Heure.

Tot dusver werd Edmilson nog nooit opgeroepen voor de Rode Duivels, maar Martinez houdt duidelijk nog alle opties open. Velen verwachten dat de bondscoach een wit konijn uit zijn hoed tovert. Daarvoor wordt ook naar Jérémy Doku (17) gekeken. De jonge flankspeler van RSC Anderlecht weigerde een selectie voor Ghana, wat kan wijzen op (latere) plannen bij de Rode Duivels.