KV Oostende haalt alles uit de kast: ‘Extra tickets en fandorp in Brugge’

KV Oostende haalt alles uit de kast: ‘Extra tickets en fandorp in Brugge’

10-03-2020 08:27

KV Oostende moet komende speeldag op bezoek bij Cercle Brugge. De kustclub heeft aan een puntje genoeg voor het behoud en haalt alles uit de kast om dit uit de brand te slepen.

Het Laatste Nieuws meldt dat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt en er wordt ook een fandorp naast het Jan Breydelstadion neergezet. Zondag om 18u is het D-day voor KV Oostende. Waasland-Beveren is de rode lantaarn en heeft twee punten minder.

“Zondag trekken we sowieso al met 1.500 KVO-fans richting Jan Breydel voor dé match van het jaar, want het bezoekersvak is volledig uitverkocht", vertelt persverantwoordelijke Bram Keirsebilck. "Daarom werd in samenspraak met Cercle beslist om dat vak uit te breiden."

Elke abonnee krijgt een gratis ticket en niet-abonnees betalen de helft van de prijs: tien euro. "Maar we willen ook dat de ambiance er al stevig inzit vóór de wedstrijd", gaat Keirsebilck verder. "Daarom organiseren we vanaf 16.30 uur aan de voet van het stadion een fandorp met drank- en eetstanden, en een Desperados dj-booth.”

“Dit vindt plaats op de parking Z1, waar normaal gezien de bezoekersparking is. Als we ons verzekeren van het behoud, organiseren we in de eigen Versluys Arena ook nog een 'afterparty'. Vanaf 20.30 uur zwaaien we de deuren van de Club 31 open en ook de spelers zakken dan nog af met enkele gratis vaten bier”, aldus Keirsebilck.