Wolf: Ik zal mijn uiterste best doen om vertrouwen terug te geven aan de club

Wolf: "Ik zal mijn uiterste best doen om vertrouwen terug te geven aan de club"

07-03-2020 10:34

In volle strijd voor Play-Off 1 liet Dimitri De Condé verstaan dat KRC Genk volgend jaar graag door wil met Hannes Wolf. De Duitser kwam in het najaar van 2019 Felice Mazzu vervangen bij de regerende landskampioen. De uitspraken van de sportief directeur geven Wolf vertrouwen.

"Genk wil ook volgend seizoen doorgaan met mij als trainer", bevestigt Wolf bij Het Belang van Limburg. "Het deed deugd om dat te horen. Ik vind dit een fantastische club om voor te werken en ik heb een uitstekende band met alle geledingen. Die bekendmaking van Dimitri de Condé heeft ook wat druk en onzekerheid weggenomen."

"Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om het vertrouwen terug te geven dat de club mij schenkt", verzekert Wolf. "We zijn op de goeie weg. Onderweg hebben we met Heynen, Berge en Samatta veel kwaliteit kwijtgespeeld. Maar we zijn niet ten onder gegaan."

Berge en Samatta werden in de wintermercato verpatst aan clubs uit de Premier League, respectievelijk Sheffield United en Aston Villa. Heynen kende dan weer brute pech. Op het veld van Royal Excel Moeskroen blesseerde onze landgenoot zich zwaar aan de knie, waardoor zijn seizoen er al een tijdje op zit.