Lawrence arriveert eindelijk bij Anderlecht: ‘Volgende week beschikbaar’

Lawrence arriveert eindelijk bij Anderlecht: ‘Volgende week beschikbaar’

06-02-2020 18:34 Laatste update: 07-02-2020 13:35
20

RSC Anderlecht legde vlak voor het sluiten van de transfermarkt Kemar Lawrence vast. Maar de linksachter is nog altijd niet in ons land. Frank Vercauteren legt zich neer bij het feit dat hij geen beroep kan op Lawrence.

Vrijdag zou Lawrence eindelijk arriveren in ons land. De match tegen KAA Gent komt dus nog veel te vroeg. "Daar gaan we niet over klagen. We hebben vertrouwen in de jongens die wel spelen. We moeten werken en niet klagen over wat we niet hebben", aldus Vercauteren tegenover Het Laatste Nieuws.

Vercauteren kan tegen Gent opnieuw niet zijn sterkste ploeg opstellen. "De mensen mogen denken wat ze willen. We zijn vooral bezig met oplossingen te zoeken We moeten alles in vraag stellen, maar het heeft weinig zin om één iemand of één afdelingen met de vinger te wijzen."

Update: Kemar Lawrence is eindelijk gearriveerd bij RSC Anderlecht. De linksback had problemen met zijn visum/werkvergunning, maar dat is allemaal in orde geraakt. Anderlecht betaalde zo’n 1,1 miljoen euro aan New York Red Bulls en zal vanaf volgende week beschikbaar zijn. KAA Gent komt nog te vroeg, dat meldt Het Nieuwsblad.