Saelemaekers: Ik heb nog niet echt de kans gehad om met Ibrahimovic te praten

Saelemaekers: "Ik heb nog niet echt de kans gehad om met Ibrahimovic te praten"

04-02-2020 18:42
10

Alexis Saelemaekers zit op een wolk. Na zijn transfer naar AC Milan mocht het Anderlecht-product afgelopen zondag al meteen zijn debuut maken bij de Italiaanse (gevallen) grootmacht. Samen spelen met Zlatan Ibrahimovic, dat kan de deur openzetten naar een nieuwe uitdaging: het EK 2020 halen.

Ibra was er zondag wel niet bij tegen Hellas Verona, waardoor Saelemaekers nog even moet wachten om samen te spelen. "Ik heb nog niet echt de kans gehad om met hem te praten, hij heeft me enkel gefeliciteerd voor mijn transfer", vertelt onze landgenoot in gesprek met Eleven Sports. "Hij zei me dat ik welgekomen was in Milaan. Ik hoop in het vervolg wat meer contact met hem te kunnen hebben."

Nu Saelemaekers bij een bekende buitenlandse club aan de slag is, komen misschien ook de Rode Duivel in het vizier. "Ik heb nog geen contact gehad met Martinez", verzekert de Brusselaar zelf. "Natuurlijk denk ik nu ook aan het EK 2020, want dat is evenzeer een kinderdroom, net zoals het een droom was om hier te tekenen. Die droom heb ik in mijn hoofd, maar dat is niet waar ik me voorlopig op concentreer. Ik concentreer me nu op deze club. Als ik presteer, zal de rest wel volgen."