Clement ziet Club Brugge verdiend winnen: Enige ploeg met echte kansen

Clement ziet Club Brugge verdiend winnen: "Enige ploeg met echte kansen"

02-02-2020 17:18
18

Club Brugge heeft moeten zwoegen, maar pakte zondagnamiddag drie punten tegen Royal Antwerp FC. De ploeg van Philippe Clement kreeg de meeste kansen, maar had wel een twijfelgoal van Hans Vanaken nodig om te winnen.

Een verdiende overwinning volgens de coach van Blauw-Zwart. "Je weet dat je tegen dit Antwerp hard moet vechten. Ik ben trots op wat lijn ploeg heeft gebracht. Het is niet evident om te blijven voetballen, dus ben ik blij dat het op het einde beloond werd", verklaarde Clement na de match volgens Sporza.

"We waren de enige ploeg met echte kansen, alleen zit het niet mee op het gebied van de afwerking.Er was ook een goeie Bolat op de vrije schop van Sobol. Er was die kans met Ruud en die fase met Dennis, dat moet altijd een doelpunt zijn." 

Clement greep in tijdens de rust en liet de onzichtbare Dennis in de kleedkamer en hij bracht debutant Krmencik. "Michael heeft het DNA van Club. Hij is een harde werker die veel voor de ploeg wil doen en ook nog doelgevaarlijk is", besloot Clement.