Pjaca wil carrière herlanceren bij Anderlecht: 'Daar wil ik graag aan meewerken'

Pjaca wil carrière herlanceren bij Anderlecht: 'Daar wil ik graag aan meewerken'

31-01-2020 20:18
1

RSC Anderlecht heeft vrijdagavond de transfer van Marko Pjaca afgerond. De 24-jarige Kroaat staat bekend als iemand met veel talent, maar hij werd de voorbije jaren afgeremd door blessure. Hij mag nu bij Anderlecht proberen om zijn carrière te herlanceren.

'Ik ben zeer opgetogen over dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière', vertelde Pjaca na zijn overstap via de website van paars-wit. 'Hopelijk doen we het nog goed in deze fase van het seizoen om onze doelstellingen te bereiken. Het voelt goed om bij een dergelijk grote club terecht te komen. Hopelijk kan ik mijn steentje ertoe bijdragen om de geschiedenis van Anderlecht opnieuw kleur te geven.

De aanwezigheid van enkele grote namen heeft meegespeeld in de beslissing van Pjaca. 'Dat hier spelers rondlopen zoals Kompany, Chadli, Nasri heeft de beslissing om naar hier te komen ook versneld. Van hen kan je veel opsteken. Ik zie dit als een geweldige opportuniteit. Vincent Kompany belde me om uit te leggen hoe er bij Anderlecht wordt gewerkt en wat de club wil bereiken. Daar wil ik graag aan meewerken. Wat mijn kwaliteiten zijn? Ik zal de mensen daarover laten oordelen. Het enige wat ik wil doen, is de club weer vooruit helpen', besloot de flankaanvaller.