Veel geloof in comeback van Vanden Borre bij Anderlecht: Fenomenaal

Veel geloof in comeback van Vanden Borre bij Anderlecht: "Fenomenaal"

07-01-2020 09:16 Laatste update: 09:18
13

Anthony Vanden Borre is mee op stage met RSC Anderlecht. De 32-jarige rechtsachter oogt bovendien bijzonder scherp. Fabien Camus, ex-ploegmaat bij KRC Genk, twijfelt er niet aan: Vanden Borre maakt zijn rentree bij Anderlecht.

"Anthony kan het voetbal niet missen", opent Fabien Camus in Het Nieuwsblad. "Als het spelletje wegvalt, wordt hij triest. Dan wil hij terugkeren en niemand is zo vastberaden als hij. Door zijn morfologie kan hij ook buitengewone dingen doen. Zijn spierkracht en uithouding zijn fenomenaal."

Vanden Borre speelde drie jaar geen officiële wedstrijd maar, maar dat hoeft geen probleem te zijn volgens Camus. "Op enkele maanden tijd kan Anthony echt topniveau halen. Bij Genk zag je al vlug niet meer dat hij maanden zonder club had gezeten."

Al is er nog een troef voor Vanden Borre. "Bovendien werkt hij bij Anderlecht weer onder de vleugels van Frank Vercauteren, net als bij Genk. Die twee hebben een bizarre relatie. Ze zeggen weinig, maar voelen elkaar perfect aan. Vercauteren weet wel wanneer Anthony klaar is."