Oostende verliest Ingebrigtsen, maar heeft ook goed nieuws: Nieuwe investeerder

Oostende verliest Ingebrigtsen, maar heeft ook goed nieuws: "Nieuwe investeerder"

28-12-2019 10:36
3

Opmerkelijk nieuws bij KV Oostende tijdens het duel tegen Sporting Charleroi. Trainer Kare Ingebrigtsen ruilt de Belgische kust in voor Cyprus, waar hij APOEL Nicosia gaat coachen. Dat abrupte vertrek leek zich op de spelersgroep van KVO gezet te hebben, want die gingen wel erg makkelijk de boot in bij Charleroi (5-0). Toch heeft Frank Dierckens ook goed nieuws te melden.

De voorzitter van Oostende bevestigt namelijk dat zijn club momenteel rond de tafel zit met een nieuwe geldschieter. "We voeren verregaande gesprekken met een investeerder. Het betreft geen overname, ik blijf ook voorzitter. De licentie komt in orde. Ik zie geen enkel probleem", licht Dierckens toe bij Het Laatste Nieuws.

Dierckens houdt echter een slag om de arm. "Hopelijk kunnen we kort na Nieuwjaar nieuws aankondigen", klinkt het nog. Oostende kan wat extra geld erg goed gebruiken, want de laatste maanden kwam het voortbestaan in Eerste Klasse A zelfs op de helling te staan door een financieel conflict met oud-voorzitter Marc Coucke over één van de tribunes.