VP 11 Van De Week Speeldag 20: Anderlecht verrijst, kleintjes blinken uit

VP 11 Van De Week Speeldag 20: Anderlecht verrijst, kleintjes blinken uit

23-12-2019 11:45 Laatste update: 11:58
1

Op Speeldag 20 viel er weinig te vieren aan kop van het klassement. Geen enkele ploeg uit Play-Off 1 kon winnen. Onder meer Anderlecht en KV Mechelen konden profiteren.

Muur in doel
Bij Club Brugge kon Simon Mignolet zich eens onderscheiden. Normaal heeft de doelman van Club weinig werk, maar op KAA Gent was dat anders. Hij redde Club met enkele uitstekende saves.

In de defensie kiezen we op de backs ook voor spelers uit de Slag Om Vlaanderen. Clinton Mata is op rechts een vaste waarde. Milad Mohammadi kon als linksback Krépin Diatta uit de match houden. Wie Anderlecht - Club Brugge heeft gezien weet hoe moeilijk dat is.

Centraal kiezen we voor Maximiliano Caufriez, die eindelijk nog eens mag vieren met Waasland-Beveren. Het was nog maar de derde zege van het seizoen. Michael Ngadeu is zijn partner in het hart van onze defensie.

Kracht en techniek op het middenveld
Bij Anderlecht zagen we toch eens de échte Peter Zulj. Hij deed het voortreffelijk als spelverdeler voor de defensie. Michel Vlap kon daarvan profiteren met twee doelpunten en lijkt ook herboren. De derde plaats is voor Vadis Odjidja, auteur van een heel belangrijke goal tegen zijn ex-ploeg.

Spitsen van de 'kleintjes'
Voorin kiezen we in de punt voor Faïz Selemani. Na een lang wettelijk dispuut mag die spelen voor KV Kortrijk. Tegen Eupen toonde hij zijn waarde met een heel belangrijke goal. Vanaf de flanken wordt hij bediend door Elton Acolatse, de sneltrein van STVV die het Antwerp heel erg moeilijk maken. Ook Nikola Storm van KV Mechelen mag niet ontbreken. Hij scoorde de enige goal tegen KV Oostende.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is het VoetbalPrimeur elftal van de voorbije speeldag! #ClubBrugge #WaaslandBeveren #KAAGent #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #KVMechelen #KVKortrijk #STVV

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op