Mata is heel tevreden bij Club Brugge: Wij doen hier een goeie zaak

Mata is heel tevreden bij Club Brugge: "Wij doen hier een goeie zaak"

22-12-2019 20:15
5

Club Brugge heeft een punt gepakt op KAA Gent: het werd 1-1. Clinton Mata kan daar best mee leven. Hij vindt de puntendeling een uitstekende zaak voor Club.

"Ik vind dat we hier een goede zaak doen, aangezien we donderdag nog een heel fysieke match hebben moeten spelen tegen Anderlecht", aldus Mata op de officiële website. "Dit gelijkspel is absoluut niet slecht. Beide teams kregen nog verschillende kansen, dus dan is het een logische uitslag, toch?"

Mata vond het veld wel een extra tegenstander. "Ik denk wel dat het anders had kunnen uitdraaien op een veld dat er beter bijligt, maar dat is geen excuus. Dat heeft er echter voor gezorgd dat we niet echt mooi voetbal konden spelen. We waren naar hier gekomen met de ambitie om te winnen, maar het voornaamste is dat we hier niet verloren hebben. We behouden onze voorsprong, dus ik denk dat dit resultaat vooral positief is voor ons."

Donderdag sluit Club Brugge het jaar af tegen Zulte Waregem. "Ik kan helaas de Kerst niet vieren met mijn familie, maar dat ben ik inmiddels zo gewoon. Ik ben gewend aan het kerstvoetbal. Als we donderdag winnen, zal dat het gemis wel wat compenseren."