Vraag me niet waarom ik niet speelde, Bölöni heeft nooit uitleg gegeven

"Vraag me niet waarom ik niet speelde, Bölöni heeft nooit uitleg gegeven"

20-12-2019 10:00
1

Antwerp nam eerder deze maand afscheid van Nader Ghandri. Hij ruilt de B-kern van Antwerp in voor een nieuw avontuur bij Westerlo. Voor Ghandri waren de laatste maanden onder Laszlo Bölöni niet makkelijk.

"Vraag me niet waarom ik geen kans kreeg, want ik weet het echt niet. Ik heb nooit een uitleg gekregen van Bölöni", geeft hij zelf aan bij Het Laatste Nieuws. "Frustrerend, want ik heb me altijd correct gedragen, maar ik paste duidelijk niet in zijn plannen."

Ghandri wilde eigenlijk al langer weg bij Antwerp. "Westerlo wilde me in de zomer al overnemen, maar Antwerp wilde nog een transfersom, waardoor de deal afsprong. Omdat mijn situatie niet veranderde, drong ik bij het bestuur aan om mijn contract te ontbinden. Gelukkig werkten ze daaraan mee."

Bij Westerlo speelde hij vorig seizoen al op huurbasis. "Ik ben blij om terug bij Westerlo te zijn. Met Bob Peeters is er een trainer die wél rotsvast in mijn kwaliteiten gelooft. Ik wil er mijn voetbalplezier terugvinden. Al moet ik nog wat kilo's verliezen om volledig fit te geraken. De fysiektrainer van Westerlo gaf me alvast een speciaal programma, waardoor ik speelklaar zou moeten zijn voor de eerste wedstrijd na de winterstop."