Genk wil Berge niet zien vertrekken: Tot het eind van het seizoen houden

Genk wil Berge niet zien vertrekken: "Tot het eind van het seizoen houden"

18-12-2019 10:44
2

Na het kampioenenseizoen heeft KRC Genk de verwachtingen nog niet kunnen waarmaken. Het Europese verhaal is al afgelopen, het halen van Play-Off 1 wordt nog een serieuze strijd. Bij Genk wil men al ingrijpen.

Niet alleen veranderde men bij Genk al van coach, binnenkort krijgen we mogelijk ook enkele nieuwelingen te zien in de kern. Voorzitter Peter Croonen houdt de deur voor versterking in de wintertransferperiode open. "Onze sportieve ambitie is om ons te versterken", klinkt het.

"We zijn geen vragende partij om spelers te verkopen, maar het hoort wel bij ons model van jonge toptalenten. Dat iemand als Ruslan Malinovskyi vier jaar bij ons bleef, is uitzonderlijk lang", geeft hij aan bij Sport/Voetbalmagazine.

Toch dreigt men bij Genk ook sterkhouders te verliezen, zoals Sander Berge. "Wat Sander betreft: die bewees de afgelopen maanden dat hij klaar is voor de top, maar hij gaat niet naar eender welke club, hij wil dat zelf ook niet. De bedoeling is om hem tot het eind van het seizoen te houden", aldus Croonen.