Vele geblesseerde spelers bij Anderlecht verrassen Vanhaezebrouck helemaal niet

Vele geblesseerde spelers bij Anderlecht verrassen Vanhaezebrouck helemaal niet

31-10-2019 20:46
18

RSC Anderlecht neemt het donderdagavond op tegen KAA Gent. Dat doet het niet met de sterkste elf, zo zijn heel wat spelers geblesseerd. Dat verrast Hein Vanhaezebrouck niet.

Dat Anderlecht met zoveel blessures kampt, komt volgens Vanhaezebrouck deels door het rekruteringsbeleid bij de club. "Als je iemand wil aantrekken moet je die spelers ook door en door medisch screenen en misschien zelfs hier en daar iemand weigeren. Bij AA Gent gebeurt dat bijvoorbeeld heel goed, bij Anderlecht zijn er zelfs spelers van meerdere miljoenen binnen gekomen die niet eens gecheckt zijn", reageerde Vanhaezebrouck bij Play Sports.

Vanhaezebrouck deelt daarna nog een steek uit aan Marc Coucke, die volgens hem enkel kickt op het aantrekken van grote namen. "Zo zijn er bij Anderlecht geweest, maar ook bij KV Oostende: spelers die niet door en door, of zelfs helemaal niet, getest worden. Marc Coucke? Ja het is duidelijk dat hij kickt op het aantrekken van grote namen. En dan ga je al eens spelers aantrekken waar je problemen mee krijgt", vertelt hij.