Clement blijft veeleisend van spelers Club Brugge en heeft duidelijke boodschap

Clement blijft veeleisend van spelers Club Brugge en heeft duidelijke boodschap

31-10-2019 18:29 Laatste update: 18:31
1

Club Brugge is er woensdagavond in geslaagd om opnieuw de drie punten te sprokkelen. Op bezoek bij Zulte Waregem haalde het met 0-2. Club Brugge is tot dusver nog niet geklopt in de competitie, maar de spelers mogen nog niet op hun lauweren rusten.

Trainer Philippe Clement is op de website van Club Brugge zeer duidelijk. Geen enkele speler is zeker van zijn plek en moet blijven presteren. Ook tijdens de loodzware dagen die eraan zitten te komen.

"Het is een marathon, dus het seizoen is nog lang. Als er echter jongens zouden zijn die concentratieverlies tonen, dan zullen andere spelers hun kans krijgen", waarschuwde Clement zijn spelers.

Goede elf, goede invallers
Dat concentratieverlies is er vooralsnog niet. Zelfs de invallers van Club Brugge doen het goed. "Ik ben tevreden over mijn groep en ook over de drie jongens die zijn ingevallen", merkt Clement op.

"Ze toonden zich heel gretig om zich te bewijzen. Dat is ook cruciaal, want de wedstrijden komen heel snel. We spelen nu drie wedstrijden op zeven dagen, dus we zullen telkens kiezen voor de elf fitste en meest complementaire spelers", besluit de trainer van Club Brugge.