Vanaken staat paraat voor clash met Real Madrid: Absolute wereldtop

Vanaken staat paraat voor clash met Real Madrid: "Absolute wereldtop"

30-09-2019 12:45
32

Dinsdag is het zover voor Club Brugge. Dan speelt het in Bernabeu tegen Real Madrid. Hans Vanaken is er klaar voor en wil niet alleen achter de bal gaan lopen in Spanje.

"Tegen KV Mechelen hebben we vertrouwen getankt en met dat vertrouwen moeten we naar Real gaan", geeft Vanaken aan bij Sporza"Ik ben benieuwd wat we tegen zo'n grote ploeg kunnen doen. Deze match is een mooi moment om te zien hoever we staan in Europa."

"De tegenstander is van heel hoog niveau, maar we moeten toch proberen ons eigen spel te spelen om een resultaat te halen. We zullen meer moeten verdedigen dan in de eigen competitie. Maar we moeten niet 90 minuten lang in onze eigen zesten gaan staan in de hoop geen tegendoelpunten te krijgen. Zelf ook aanvallen is de boodschap. Dat zal ons meer ademruimte geven."

Over een crisis bij Real wil Vanaken niets horen. "Zij behoren echt tot de absolute wereldtop. De spelers bij Real hebben allemaal heel veel kwaliteiten. We zullen hen goed moeten analyseren om te kijken waar we ze misschien toch pijn kunnen doen. Ik hoor zeggen dat het bij Real iets minder gaat, maar ze staan wel bovenaan in La Liga. Het wordt zaak om niet 100%, maar 120% klaar te zijn. Iedereen zal boven zichzelf moeten uitstijgen om daar iets te halen."