Club Brugge zoekt naar kwalificatie voor volgende ronde: verdrievoudig je winst!

Club Brugge zoekt naar kwalificatie voor volgende ronde: verdrievoudig je winst!

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 18:46ma 12-08-2019 om 18:46

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 18:20di 13-08-2019 om 18:20

Het wordt een bijzonder spannend potje: Dynamo Kiev versus Club Brugge. De Oekraïners moeten in eigen huis een 1-0 nederlaag zien op te halen. Kunnen de Bruggelingen toch doorstoten tegen de sterke Oekraïners? Dankzij Ladbrokes kunnen we ook genieten van een heerlijke promotie!

NIEUW! Krijg een Free Bet, Verdubbel óf verdrievoudig je winst bij Ladbrokes! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes heeft men namelijk een drievoudige promotie klaar voor deze partij. 'Play it safe', 'Take a risk' of 'Go all in'. Bij deze partij kan je dus kiezen uit maar liefst één van de drie mogelijke promoties.

Speel je het liever op zeker? Dan kan je voor 'Play it safe' kiezen en krijg je een 100% gratis weddenschap tot maar liefst €200! Durf je wat meer risico te nemen? Bij 'Take a risk' krijg je een verdubbeling van jouw winst! Dan is er ook nog een laatste promotie, 'Go all in', waarbij je je winst kan verdrievoudigen!

(lees verder onder de afbeelding)

Voor aanvang van het tweeluik leek Club Brugge nog gedoodverfd om uitgeschakeld te worden. Dat ligt nu toch even anders. Na de zege in de heenwedstrijd is Club Brugge zelfs favoriet om door te stoten. Het gaat er alles aan doen om opnieuw die 0 te houden, voor de 5de keer op rij in de Champions League. Daarvoor rekent het op Mignolet, die nog niet is verslagen in zijn carrière bij Club Brugge.

Wij denken dus dat er minder dan 2,5 doelpunten gescoord zullen worden in deze wedstrijd. De odd daarvoor staat momenteel op 1,85. Mooi, maar als je ALL IN gaat dankzij deze promotie krijg je bij winst maar liefst 5,55(!) keer je inzet terug! Wil je ook meedoen? Klik dan HIER!

NIEUW! Krijg een Free Bet, Verdubbel óf verdrievoudig je winst bij Ladbrokes! KLIK HIER!

Bekijk het laatste nieuws