Mignolet kijkt naar de weersomstandigheden in Oostende: “Maar KVO de credits geven

Mignolet kijkt naar de weersomstandigheden in Oostende: “Maar KVO de credits geven

11-08-2019 09:09
1

Club Brugge won zaterdag met 0-2 van KV Oostende. De zege kwam moeizaam tot stand, maar volgens Simon Mignolet waren de drie punten voor Club Brugge wel terecht.

"Dit was een verdiende overwinning voor Club Brugge. Ik denk dat we in de eerste helft iets te veel om het tempo van KV Oostende hebben gespeeld, waardoor we niet echt de kansen creëerden die we wilden. De trainer hamerde tijdens de rust op de intensiteit. We moesten sneller spelen. Met de inbreng van Okereke en Tau is dat ook gelukt. Het eerste doelpunt valt wel op een stilstaande fase, maar dat geluk heb je soms ook nodig", stelde Mignolet voor de camera Het Laatste Nieuws.

Afgelopen week speelde Club Brugge nog tegen Dynamo Kiev. Zat die match nog in de benen? "Dat zou ik niet zeggen. In de eerste helft speelde de wind ons wat parten. Het veld was heel uitgedroogd. Dan is het moeilijk om met een snelle balcirculatie te spelen. Ik wil geen excuses zoeken, maar daardoor kon Oostende wel geel georganiseerd spelen. Dat deden ze heel goed. Daarvoor moeten we de nodige credits geven."