Rodrigues plots de held bij Antwerp: Je ziet hoe snel het kan gaan

Rodrigues plots de held bij Antwerp: "Je ziet hoe snel het kan gaan"

09-08-2019 21:30

Ivo Rodrigues kende donderdag een topavond bij Antwerp. Hij maakte het enige doelpunt tegen Viktoria Pilzen en leidde Antwerp dus naar de zege. De Portugees lijkt zijn plaats definitief beet te hebben bij Antwerp.

Rodrigues was bijzonder opgetogen over de prestatie. "We moeten nog naar ginder, maar het is wel een prima resultaat. Om echt de held te worden, zal ik in Tsjechië nog zo'n goal moeten maken. Ik hoop alleszins dat ik op dit elan kan doorgaan", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

Coach Laszlo Bölöni rekent plots wél op Rodrigues. "Vorig seizoen werkte ik even hard als nu, maar speelde ik heel weinig - ik heb er ook geen verklaring voor. Maar je ziet hoe snel het kan gaan. Dit moet echt mijn seizoen worden. En dat van Antwerp natuurlijk! We willen absoluut naar de groepsfase."

Antwerp mocht niet in de eigen Bosuil spelen, maar ook op de Heizel werd het een feestje door de fans. "Ze hebben me graag, hè", lacht Rodrigues. "Wel, ik hen ook. Ze maakten er een echte thuismatch van. Bij die goal werd ik helemaal gek. En dan zag ik nog m'n vriendin in de tribune staan, vandaar dat hartje dat ik maakte."