KV Mechelen wil de scalp van Anderlecht: Dat hebben zij ook gezien

KV Mechelen wil de scalp van Anderlecht: "Dat hebben zij ook gezien"

09-08-2019 09:02 Laatste update: 09:29

KV Mechelen trekt vrijdagavond met een zes op zes en een vat vol vertrouwen op bezoek bij RSC Anderlecht. Onur Kaya kijkt uit naar de clash met paars-wit, bovendien gelooft de aanvoerder in een goede afloop.

"Deze ploeg weet perfect hoe ze moet spelen", vertelt Kaya in Het Nieuwsblad. "Op dat vlak hebben we nog een voorsprong op veel andere teams in België. Veel ploegen zijn nog aan het zoeken. Wij niet."

Zo beschikt Mechelen over haar quasi volledige spelerskern, die vorig seizoen kampioen werd in 1B én de Beker  van België won. "Op een paar uitzonderingen na is dit nog altijd dezelfde ploeg van vorig seizoen. En we hebben in het voorbije jaar samen zoveel meegemaakt dat niets ons nog uit ons lood kan slaan."

Geen onderschatting
Op het veld van Anderlecht rekent Mechelen dan ook op puntengewin. "We zijn dan ook niet bang of zo. Ik zeg alleen dat we moeten uitkijken. Eerst en vooral moeten we zorgen dat we zelf het niveau halen van in onze vorige wedstrijden. Die heeft Anderlecht ook gezien. Ze gaan ons daar dus zeker niet onderschatten."