Club Brugge vernedert STVV, maar: Dinsdag wordt een heel andere match

Club Brugge vernedert STVV, maar: "Dinsdag wordt een heel andere match"

03-08-2019 17:15 Laatste update: 17:36
5

Simon Deli was bij Club Brugge opnieuw één van de uitblinkers tegen STVV. Met een ruime 6-0 toonde Club Brugge dat het klaar is voor de strijd met Dynamo Kiev. Dinsdag speelt Club al de heenmatch van die Champions League-voorronde.

Deli was bijzonder blij met de prestatie tegen STVV. "Dit was onze eerste thuismatch en dit was de beste manier om te starten. De eerste minuten speelden we tegen een goed voetballend STVV. Daarna kwamen we goed in de match. Het eerste doelpunt van David Okereke bevrijdde de ploeg en de rest volgde. Ik doe mijn werk voor het team via de kwaliteiten die ik heb. Ik probeer de fans te plezieren. Het gaat goed momenteel en we moeten zo verder doen", vertelt hij op de website.

Komende week wacht een veel grotere uitdaging. "Dinsdag wordt het een totaal andere match tegen Kiev. Ze spelen wellicht met een compleet andere stijl. Het zal wat aanpassing vergen, maar we moeten thuis al het verschil proberen te maken. Daarvoor hebben we alvast de offensieve kwaliteiten."

"Club zit momenteel nog niet op zijn volle kunnen. Geleidelijk aan geraken we in vorm en worden we beter. We hebben een goede ploeg met een goede sfeer. Ik hoop alvast veel te bereiken dit seizoen."