Sandler staat te trappelen om defensieve hart van Anderlecht te vormen met Kompany

Sandler staat te trappelen om defensieve hart van Anderlecht te vormen met Kompany

31-07-2019 22:16 Laatste update: 22:18
5

Philippe Sandler heeft woensdag opnieuw het shirt van RSC Anderlecht mogen aantrekken. De 22-jarige verdediger speelde 45 minuten mee in de 2-1 verloren oefenpot tegen Düsseldorf. Binnenkort moet hij het hart van de verdediging van Anderlecht vormen met Vincent Kompany.

"Ik heb nu 45 minuten gespeeld en ik voelde me heel goed", reageerde Sandler bij Sporza na de nederlaag. "Het is niet aan mij om de keuzes te maken, maar ik voel me goed. Voor mij staat het licht op groen. Dat ik met Kompany een duo moet vormen? Dat is een van de redenen waarom ik naar Anderlecht ben gekomen."

Onder Vincent Kompany wil Anderlecht het voetbal van Man City nabootsen. Volgens Sandler kan dat zeker. "We laten bij vlagen heel goed voetbal zien. Dat hebben jullie zondag ook gezien, maar het moet gewoon beter."

"We hebben een hele jonge groep en dan is het lastig om het er meteen in te krijgen. Maar ik denk dat we zeker op de goeie weg zijn. We moeten gewoon elke training 100 procent geconcentreerd zijn en dan denk ik wel dat het goed komt", aldus Sandler.