Nu al crisis bij Real Madrid: 'Hazard draagt verpletterende verantwoordelijkheid'

Nu al crisis bij Real Madrid: 'Hazard draagt verpletterende verantwoordelijkheid'

29-07-2019 10:47
7

Nee, Eden Hazard had zich zijn wittebroodsweken bij Real Madrid ongetwijfeld helemaal anders voorgesteld. In een oefenpot tegen Atlético Madrid werd Real met historische 7-3-cijfers vernederd. Ook Hazard zelf kwam totaal niet uit de verf. Bij Het Laatste Nieuws maakt men zich nu al zorgen.

'Eden Hazard is naar zijn droomclub gekomen op een moment dat die een institutionele crisis doormaakt. Real Madrid is hoogdringend toe aan een opfrisbeurt - op het veld en evenzeer in het 'palco de honor'. Voorzitter Florentino Pérez maakte zelf al 73 lentes mee, en zijn raadgevers van de koninklijke garde behoren tot dezelfde generatie', focust HLN eerst nog op de problemen bij Real.

Het lijkt onvermijdelijk dat ook Hazard onder die crisis zal lijden. 'Hazard draagt daarom een verpletterende verantwoordelijkheid - zou hij het al doorhebben? Eden moet Real Madrid redden van de ondergang. Wie anders? De vrees bij veel Spaanse collega's en waarnemers is dan ook dat Hazard in Madrid althans op korte termijn een Don Quichot wordt', besluit de krant.