UPDATE: ‘KRC Genk hoort vraagprijs van 12 miljoen euro, andere pistes in vizier’

UPDATE: ‘KRC Genk hoort vraagprijs van 12 miljoen euro, andere pistes in vizier’

29-07-2019 08:30 Laatste update: 30-07-2019 07:28
14

KRC Genk is nog niet klaar op de transfermarkt. Het hoopt sterkhouders zoals Aly Samatta en Sander Berge nog te kunnen houden, maar wil zich ook versterken. Een targetman is de prioriteit.

Eerder gaf voorzitter Peter Croonen al aan dat men bij Genk nog op zoek is naar een nieuwe spits. Dat lijkt een targetman te gaan worden. Meer bepaald gaat het om Paul Onuachu, die nog steeds in de belangstelling staat van Genk. Zo meldt Het Belang van Limburg.

Onder andere Club Brugge en RSC Anderlecht tonen ook interesse, maar Genk hoopt de lange Nigeriaan toch aan te kunnen trekken. Deze week willen de Limburgers meer duidelijkheid krijgen over de Nigeriaan, die met zijn land nog actief was op de Afrika Cup.

Onuachu wordt geen goedkope spits, zo werden er al bedragen van acht tot tien miljoen euro genoemd om het los te weken bij FC Midtjylland. Als Genk geen akkoord vindt met de Deense club, worden er andere pistes geactiveerd om toch nog een targetman aan te trekken.

Update 30/07, 07.28: Het Laatste Nieuws meldt dat de onderhandelingen tussen FC Midtjylland en KRC Genk over Paul Onuachu niet opschieten. De Deense club zou een vraagrijs van 12 miljoen euro aanhouden en dat terwijl de spits nog maar één contractjaar heeft. Genk wil dat bedrag zeker niet betalen en bekijkt ook andere pistes om het aanvallende compartiment te versterken.