'Mazzu neemt toch pion mee, ex-Bruggeling Geraerts kan naar Genk trekken'

'Mazzu neemt toch pion mee, ex-Bruggeling Geraerts kan naar Genk trekken'

03-06-2019 12:27
14

KRC Genk heeft met Felice Mazzu een nieuwe trainer in huis. Wie er naast de trainer zal zitten, is nog niet geweten. Al heeft Mazzu wel een voorkeur.

Hoe de technische staf eruit zal zien, is nog niet helemaal geweten. Volgens Het Laatste Nieuws wil Mazzu wel een eigen assistent meenemen naar Genk. Dat zou Karel Geraerts moeten worden, die twee jaar voor Genk voetbalde als jeugdspeler. Een akkoord is er echter nog niet. De komende dagen bespreken alle partijen een mogelijke overgang.

Als Geraerts richting Genk trekt, zal er meer dan waarschijnlijk ook afscheid worden genomen van één van de ex-assistenten van Philippe Clement. Johan Van Rumst kan richting Club Brugge trekken, terwijl Jos Daerden volgens het dagblad zal vertrekken.

Ook Philippe Simonin, fysiektrainer van Charleroi, en Samba Diawara (T3 bij Charleroi) werden gelinkt aan Charleroi. Zij blijven echter bij de Zebra's.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Done deal! Genk heeft jaar nieuwe trainer beet. Het stelt Felice Mazzu aan van Charleroi! #genk #krcgenk #mazzu #jpl #charleroi

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on