Vertonghen: Ik kan mijn emoties van in de Arena nog steeds niet omschrijven

Vertonghen: "Ik kan mijn emoties van in de Arena nog steeds niet omschrijven"

Gepubliceerd: zaterdag 1 juni 2019 om 11:15za 01-06-2019 om 11:15

Jan Vertonghen denkt niet meer aan hoe Tottenham Hotspur de finale van de Champions League haalde, nu ze die wedstrijd mogen gaan spelen. De verdediger van Spurs gaat na het seizoen zitten om eens rustig na te denken over hoe het allemaal verlopen is.

Tottenham kroop dit Champions League-seizoen drie keer door het oog van de naald: het overleefde de groepsfase dankzij het resultaat van PSV tegen Internazionale (1-1) en het pakte tegen zowel Manchester City als Ajax in de slotfase de overwinning. "Hoe we hier gekomen zijn, maakt nu niets meer uit", zegt Vertonghen desondanks tegen de NOS.

"We staan er nu en we gaan de Champions League-finale spelen", gaat de Rode Duivel verder. "Niemand kan nog iets voorspellen in deze Champions League, daar zal niemand zich meer aan wagen. We hopen op een intense wedstrijd van beide kanten en een mooie finale in de lijn van dit seizoen."

Ook reageerde Vertonghen nog even kort op de uitschakeling van Ajax in de halve finale, de club waar hij actief was voordat hij naar Engeland vertrok. "Ik heb sympathie voor de club en ik ken veel mensen. Ik kan nog niet helemaal omschrijven hoe het met mijn emoties in de Arena ging, daarvoor moet ik na het seizoen even gaan zitten en dat herevalueren."

Poll

Wie is favoriet in de CL-finale?

(38 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws