Hazard moet nog wat geduld hebben: 'Deal met Real ten vroegste na interlandbreak'

Hazard moet nog wat geduld hebben: 'Deal met Real ten vroegste na interlandbreak'

30-05-2019 15:36 Laatste update: 31-05-2019 07:45
7

Eden Hazard heeft in schoonheid afscheid genomen van Chelsea. Tijdens zijn laatste wedstrijd voor Chelsea stal hij met twee goals en een assist de show in de Europa League-finale tegen Arsenal (4-1). Real Madrid is de volgende bestemming en de Spanjaarden zetten er nu vaart achter.

Hazard zal zich komende week dinsdag net als de andere Rode Duivels in Brussel melden voor de EK-kwalificatiematchen tegen Kazachstan (8 juni) en Schotland (11 juni). The Sun schrijft dat zo snel mogelijk gepresenteerd wil worden bij Real. Mogelijk zou dat nog voor de interlandperiode kunnen gebeuren. De Britse boulevardkrant houdt nog altijd rekening met maandag.

Spaanse media claimen eveneens dat de transfer in een stroomversnelling komt. Real zou bijvoorbeeld hebben gewacht met het uitbrengen van een officieel bod om Chelsea de mogelijkheid te geven om het seizoen optimaal af te kunnen sluiten. Nu dat gelukt is, zou Madrid bereid zijn om de vraagprijs van 132 miljoen euro direct op tafel te leggen en daarmee een einde te maken aan de transfersoap.

Update 31/05, 07.45: Het Laatste Nieuws valt meteen met de deur in huis: de deadline van maandag wordt niet gehaald. Volgens de krant zal de deal tussen Hazard en Real Madrid pas na de interlandbreak, op 12 juni, afgerond worden. Beide clubs onderhandelen nog over de transfersom.